Automechanika Frankfurt is where you need to be

Automechanika Frankfurt is where you need to be

04.09.2018

V času med 18. in 26. septembrom 1971 je Frankfurt na Majni gostil prvi sejem Automechanika. Nov sejem se je že začel impresivno, s skoraj 500 razstavljalci in 75.000 obiskovalci iz 63 držav. Poleg standardne ponudbe proizvajalcev avtomobilov in avtomobilskih delov so pripravili tudi razstavo športnih avtomobilov in dirkalnikov. Tako se je že čisto prvi sejem Automechanika Frankfurt odlikoval po svojem mednarodnem karakterju in po atraktivnem spremljevalnem programu.

 

25 let kasneje: s 16 sejmi v 15 državah je Automechanika največja sejemska blagovna znamka na svetu.

 

Kljub temu, da Messe Frankfurt “izvaža” sejemske prireditve po vsem svetu, največji avtomobilistični sejem ostaja ta, ki je vsako drugo leto organiziran v Frankfurtu. Zadnji sejem v letu 2016 je obiskalo 133.000 obiskovalcev iz 170 držav, 4.843 razstavljalcev pa je prikazalo svoje dosežke.

 

Letošnji jubilejni 25. sejem Automechanika Frankfurt se bo odvijal med 11. in 15. septembrom. Vzporedno bo v novi Hali 12 frankfurtskega sejmišča potekal sejem Reifen, ki se v Frankfurt seli iz Essna.

Več informacij najdete na tej povezavi: https://automechanika.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html

 

Torej, kot so zapisali na spletni strani sejma: Automechanika Frankfurt is where you need to be!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.